PDA

Tam Sürüm Bilgini Göster : Kitap Toplama Kampanyası(Lütfen Duyarlı Olalım)

*_Ş@şKıN_*
15-02-2008, 05:29 PM
arkadaşlar forumumuza da üye olan ve geçtiğimiz sene mezun olup edirnede öğretmenlik görevine başlayan ukala nickli arkadaşımızın görev aldığı okulun kitap sıkıntısı yaşandığını öğrendim. Kendisi foruma çok sık giremediğinden konu ile ilgilenebileceğimi söledim ve bu konuyu onun adına açıyorum. Ben bu kampanyayı 3 koldan bugün itibari ile organize etmeye başladım. Forumda,okulda ve görev aldığım nef tiyatro ekibinde elimden geldiğince en fazla sayıda kitap toplayacağım sizlerinde yardımlarınızı bekliyorum kitaplar bende toplanacak bende arkadaşımıza kitapları kargo ve ya başka bir şekilde ulaştıracağım. küçük miniklerimizin kitaplara çok ihtiyacı var unutmayın onlar bizim geleceğimiz ve biz bu güzel ülkemizi onlardan emanet aldık.

okul hakkında kısa bilgi vermek gerekirse. aşağıdaki bilgiler tamamen ukala arkadaşımızın sölediklerinden alıntıdır:

Okulun ismi Kavaklı Hürmüz ve İbrahim Ataş İlköğretim Okulu.Okul Kavaklı köyü sınırları içerisinde ve 11 köyden taşımalı sistem ile eğitim-öğretim sürdürülmekte.Öğrencilerin çok büyük bir bölümü ekonomik sıkıntı içerisinde olan aileler.Her şubeden okulda birer tane mevcut.Çocukların özellikle araştırma ve inceleme yapabilmeleri için araştırma kitaplarına gereksnimimiz var.Sanırım bu kadar bilgi yeterli olur...Şimdiden teşekkürler...

evet arkadaşlar elimizden geldiğince yardım etmeye çalışalım hepimiz bir kitap versek onlar için ne kadar faydalı olabileceğiz düşünebiliyormusunuz. konu hakkındaki tüm yorum ve yardımları lütfen bu konuda yapalım.miniklerimize yardımlarınızı bekliyorum.

cronic
12-06-2008, 07:54 PM
emegine saglik