![]() |
|
|||||||
| Network & İnternet... Network ve İnternet Hakkında Soru ve Çözümlerinizi Burada Paylaşabilirsiniz... |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Administrator
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 250 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
MSN'de meraklandıran kutucuk
Windows Live Messenger kullanarak sohbet etmek isteyen kullanıcılar, mesajlaşma penceresindeki ilginç kutuyu merak ediyor.
Bugünden itibaren mesajlaşma penceresinde görülen kutucuk, bilgisayar kullanıcılarını tedirgin etmeye devam ediyor. Yaklaşık 20 milyon MSN kullanıcısı olan ülkemizde, bu küçük detayın bu kadar gerginlik oluşturmasına şaşırmamak gerek. Oysa Windows Live Messenger'ın sınırlı sayıda kullanıcı ile paylaştığı 9 Beta sürümünde ise bu kutucuğun olduğu alanda Microsoft Office logosu bulunuyor. Bu logoya da tıkladığınızda değişen bir şey olmuyor. Microsoft geliştiricilerinin resmi blogunda da bu konu hakkında bir açıklama henüz yok. İŞTE O EKRANLAR Windows Live Messenger'ın kararlı son sürümünden alınan görüntü ![]() Windows Live Messenger 9 Beta'dan alınan görüntü
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| msn'deki kutucuk |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Doktora eşinden MSN'de Suçüstü! | uLaS | Genel Bilgilendirme, Konular... | 1 | 08-07-2007 12:44 PM |
| msnde cam i açınça çirkin bi kız çıkarsa noolur ? | kalimero | Komik Yazılar ve Fıkralar... | 2 | 08-04-2007 06:29 PM |
| Msn'de foto göndermemek için bahaneler | Rüzgar | Komik Yazılar ve Fıkralar... | 1 | 04-03-2007 06:26 PM |